Bäst i Sverige

Sundbyberg är utsedd till Sveriges tillväxtkommun nr 1. Det är bra och kanske inte så förvånande. Sundbyberg ligger i det dynamiska Stockholmsområdet med en god tillväxt och vi har bra kommunikationer, tåg, tunnelbana, spårväg, buss och en flygplats som ligger nära. Här byggs bostäder så det knakar och många flyttar in till vår stad. Det är bra att Sundbyberg växer.

Vi är rätt många som har vikt en särskild plats för Sundbyberg i vårt hjärta. Vi vill att fler ska få känna så. Fler ska känna att Sundbyberg är bästa stad att leva i.

För att det ska bli så måste vi att våga se problemen och ta i tu med dem. I dag år 2014 får många unga i vår stad en dålig start på vuxenlivet; antalet niondeklassare som kan läsa vidare till gymnasiet fortsätter att minska. Ungdomsarbetslösheten bara stiger och stiger. Sedan 2008 har den ökat med ofattbara 312 procent. En rätt så skrämmande siffra. Vi har ett för stort utanförskap i vissa stadsdelar.

Sundbyberg ska vara en attraktiv stad att bo och leva i, en stad som står högst upp på önskelistan att bo i. För att det ska bli så krävs mer verkstad.

Rösta på alliansen 14 september!

Annonser

Om duvbomoderaten

Moderat, plus 50, jurist. Min politiska hjärteområde är socialpolitik. Jag skriver om lokalpolitiska frågor i Sundbyberg. Då och då blickar jag ut från Tornetparken på världen utanför och skriver om den. Den här bloggen är inte en officiell blogg för Sundbybergsmoderaterna, inte heller en blogg som sammanfattar vad alla vi moderater i Duvbo tycker och tänker. Det jag skriver står jag för.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s